Cero
KATEGORIE DLE BJCP:
KATEGORIE DLE VYHLÁŠKY č. 248/2018 Sb.: nealkoholické pivo, polotmavé
SLADY: plzeňský, speciální karamelové
CHMELY: Harmonie, Kazbek (dry hop)
ALKOHOL: max. 0,5 % obj.
BARVA: cca 11 EBC
HOŘKOST: cca 32 IBU
Složení: voda, JEČNÉ SLADY, chmelové produkty
Zwickl
KATEGORIE DLE BJCP: 7C. Pale Kellerbier
KATEGORIE DLE VYHLÁŠKY č. 248/2018 Sb.: světlý ležák
SLADY: plzeňský, mnichovský
CHMELY: Hallertauer Magnum, Hallertauer Tradition, Hallertau Mittelfrüh, Saphir
EPM: 11,5 %
ALKOHOL: cca 4,6 % obj.
BARVA: cca 7 EBC
HOŘKOST: cca 24 IBU
Složení: voda, JEČNÉ SLADY, chmelové produkty
Tmavý ležák
KATEGORIE DLE BJCP: 3D. Czech Dark Lager
KATEGORIE DLE VYHLÁŠKY č. 248/2018 Sb.: tmavý ležák
SLADY: plzeňský, mnichovský, karamelový mnichovský, barvící
CHMELY: Rubín, Harmonie, Žatecký Poloraný Červeňák
EPM: 11,5 %
ALKOHOL: cca 4,4 % obj.
BARVA: cca 50 EBC
HOŘKOST: cca 28 IBU
Složení: voda, JEČNÉ SLADY, chmelové produkty
Klášterní ležák se zeleným chmelením
KATEGORIE DLE BJCP: 3B. Czech Premium Lager
KATEGORIE DLE VYHLÁŠKY č. 248/2018 Sb.: světlý ležák
SLADY: plzeňský, mnichovský
CHMELY: Vital, Harmonie, Žatecký poloraný červeňák
EPM: 12,5 %
ALKOHOL: 4,8 % obj.
BARVA: cca 9 EBC
HOŘKOST: cca 39 IBU
Složení: voda, JEČNÉ SLADY, chmelové produkty
Sour
KATEGORIE DLE BJCP: A10. Weissbier
KATEGORIE DLE VYHLÁŠKY č. 248/2018 Sb.: plné, světlé
SLADY: plzeňský, pšeničný, pšeničný karamelový
CHMELY: Hersbrucker
EPM: 12,4 %
ALKOHOL: cca 5,0 % obj.
BARVA: cca 8 EBC
HOŘKOST: cca 14 IBU
Složení: voda, JEČNÉ SLADY, PŠENIČNÉ SLADY, chmelové produkty
Rauch Märzen
KATEGORIE DLE BJCP: 61. Märzen
KATEGORIE DLE VYHLÁŠKY č. 248/2018 Sb.: pivo silné, tmavé
SLADY: mnichovský, nakouřený a barvící
CHMELY: Hallertau Tradition
EPM: 13,8 %
ALKOHOL: cca 5,8 % obj.
BARVA: cca 36 EBC
HOŘKOST: cca 25 IBU
Složení: voda, JEČNÉ SLADY, chmelové produkty
Pivo je nefiltrované a nepasterizované.
Výrobce:
Klášterní pivovar Porta Coeli, a.s.
Pivovarská 1002
Předklášteří 66602
Skladujte při teplotě od 0°C do 8°C.
Chraňte před přímým slunečním světlem a mrazem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.